Aktuelt: Medlemsmøde hos SOS International

tirsdag den 13. november 2018 - Kl. 16:00 til 18:30

 

Mødested Nitivej 6, 2000 Frederiksberg

 

SOS International åbner dørene til en inspirationsrig og lærerig eftermiddag med fokus på rejsesikkerhed og de psykologiske reaktioner, der kan opstå som følge af traumatiske hændelser.

 

Major Henrik Sørensen fra forsvaret vil fortælle om, hvordan en udsendelse for FN til Georgien i 2003 endte med, at Henrik og to kolleger blev taget som gidsler. I Forsvaret forbereder man bl.a. sine udsendte på eks. gidselsituationer, og med baggrund i dette vil Henrik fortælle om sine oplevelser, indtryk og erfaringer fra hændelsen.

 

Derefter vil chefpsykolog Robert Jonasen, SOS International, fortælle om krisereaktioner på rejsen. Rejsende, der bliver udsat for terror, naturkatastrofer og andre større ulykker, vil ofte opleve en krisereaktion, hvor der er behov for kontakt med en krisepsykolog. Robert Jonasen fortæller om hans arbejde som chefpsykolog og hans oplevelser, som udsendt krisepsykolog, samt om de krisereaktioner, der kan opstå i kølvandet på voldsomme oplevelser.

 

Endelig vil Business Continuity Coordinator Josefine Sørensen, SOS International, fortælle om 24/7 Business Continuity. SOS International har 6 nordiske 24/7 alarmcentraler for vejhjælp, rejsehjælp og krisehjælp. Stigende krav fra kunder og øget digitalisering stiller høje krav til beredskabet. Josefine Sørensen giver et indblik i hendes arbejde med at sikre forretningens evne til fortsætte driften på tværs af kontorer og kulturer.

 

 

 

 

Medlemsmødet foregår tirsdag 13. november 2018 kl.16:00-18:30 ved

 

SOS International

 

Nitivej 6

 

2000 Frederiksberg

 

Henvendelse skal ske ved hovedindgangen for udlevering af gæste-ID.

 

Parkering: De første 2 timer er gratis på Frederiksberg, derefter kræves p-billet (f.eks. via Easypark eller købe p-billet i udvalgte kiosker).

 

Der serveres kaffe/te og vand samt frugt under arrangementet ved SOS.

 

Vi afslutter mødet med fællesspisning og hygge på Café Fata´morgana, der ligger i gåafstand fra SOS (Borups Plads 26, 2200 København N) for egen regning.

 

Tilmelding skal ske senest 6. november ved besvarelse af denne mail. Oplys venligst om du deltager i den efterfølgende spisning.

 

Vi glæder os til at se dig, på bestyrelsens vegne,

 

Josefine Sørensen og Vibeke Østergaard Thomsen

Sammenslutningens formål er at fremme medlemmernes viden om oprettelse og drift af virksomhedsberedskaber, for herigennem at minimere virksomhedernes tab ved brand, tilskadekomst, naturkatastrofer og anden fysisk skade.

 

Savib.dk © Copyright 2016. All Rights Reserved.

kontakt@savib.dk

28 92 55 52